Letras Propias 1Obrim un nou servei especialment dirigit a les editorials que vulguin millorar els seus resultats i incrementar les sedes vendes, tenint a la seva disposició un veritable gabinet de premsa format per periodistes especialitzats en comunicación editorial i periodisme cultural. 

¿Perquè m’interessa contractar el servei de comunicació editorial?

Una de les dificultats per vendre un llibre és aconseguir que destaqui entre tots els altres, que la seva existència arribi a oïdes dels lectors. Anualment a Espanya es publiquen al voltant de 80.000 títols, el que suposa l’aparició al mercat de quasi 220 llibres cada dia de l’any. En aquest context, si l’editorial no inverteix en comunicació i visibilitat, encara que l’obra publicada sigui meravellosa, pot passar totalment desapercebuda i no tenir presència a les llibreries, el que condemna a l’autor i l’editor a que les vendes siguin pràcticament nul·les.  

¿Com treballem?

Posem al servei de l’editorial un gabinet de premsa, un equip format per periodistes i experts en comunicació que analitzaran la realitat substantiva del negoci, establiran les seves necessitats concretes i estructuraran les prioritats del client per decidir les actuacions que hauran de dur-se a terme.

Un cop determinades les prioritats del client, es fixaran les pautes d’actuació planificant el quan, com, què, qui i perquè, tenint en compte els recursos econòmics i humans que es necessiten, així com el temps d’execució dels treballs a efectuar.

¿Què obtindré si contracto el servei?

La contractació d’aquest servei garanteix visibilitat a l’editorial i a les seves publicacions. Letras Propias podrà encarregar-se de:

  • La redacció de dossiers i notes de premsa.
  • Enviament de comunicats.
  • Realització de vídeos i fotografies.
  • Organització de presentacions.
  • Convocar conferències de premsa.
  • Gestionar entrevistes i articles d’opinió.
  • Disseny i manteniment web.
  • Posicionament a internet.
  • Gestió dels comptes a les xarxes socials (comunity manager)

 Preus i tarifes 

Per l’especialitat i característiques del servei, per tractar d’ajustar-no al màxim a les necessitats concretes de l’editorial, no funcionem amb un pressupost: l’editorial indica la partida que vol gastar en comunicació i partint d’aquesta base, nosaltres analitzem les seves necessitats i dissenyem el servei a mesura.

Posa’t en contacte amb nosaltres i pregunta’ns qualsevol dubte al respecte. Concerta una reunió trucant-nos al 93.106.20.86 o escriu-nos a info@letraspropias.com i informa’t.