shutterstock_109523708¿Vols publicar la teva obra en varies plataformes digitals i vendre-la a tot el món?

L’autopublicació ha deixat de ser una opció obligada per aquells autors que no podien accedir a les editorials, per convertir-se en una via per donar-se a conèixer i obtenir beneficis sense passar pel filtre editorial. Cada vegada són més els autors que decideixen no esgotar-se en el difícil camí de la recerca d’una editorial i escullen publicar directament. 

Hi ha molts casos coneguts. Eloy Moreno va autopublicar en paper la seva primera novel·la,  El bolígrafo de gel verde, i gràcies a la seva tenacitat va aconseguir vendre 3.000 exemplars, el que va atraure l’atenció d’una editorial. Ja ha venut més de 100.000 exemplars de la mà d’aquesta editorial. Fernando Gamboa, autor de, entre altres, La última cripta, n’és un altre exemple: va autopublicar a Amazon i ha arribat a convertir aquesta obra, i d’altres, en veritables best sellers a Espanya i altres països.

Ara és més fàcil. Amazon ha posat a disposició dels autors varies plataformes on-line, on l’autor pot vendre la seva obra. I a Amazon l’estan seguint altres editorials, com La Casa del Llibre, que ja permet l’autopublicació a través d’Edicions  Tagus.

¿Què necessitem?

Molt poc. Una novel·la maquetada correctament i una portada. Després imaginació i feina constant a les xarxes socials per donar a conèixer la teva feina.

¿Què aportem nosaltres?

Et maquetem la novel·la perquè tingui el format adequat. No hi ha res pitjor per un lector que trobar-se amb un ebook amb el  text mal maquetat, sense les separacions adequades entre capítols o en un format difícil de gestionar pel seu ereader. 

Et creen la portada. A Amazon, com en totes les plataformes digitals (i com en una llibreria de tota la vida), els llibres entren pels ulls mitjançant la seva coberta. És el primer pas perquè el lector tingui curiositat. Després llegirà la sinopsis, i si li agrada comprarà el llibre. Però la portada és la porta d’entrada.  

Et crearem tres portades diferents amb imatges adequades al tipus de llibre i fonts atractives. Tu escolliràs la que més t’interessi.  

Et crearem també un compte de proveïdor a Amazon per tal que t’abonin diretament els drets d’autor derivats de les teves vendes.

T’explicarem el funcionament de les pàgines d’Amazon i La Casa del Llibre, tant pel que es refereix a la millor forma de vendre com en l’ús de la gestió interna de les teves vendes. 

I et publicarem l’obra en totes les plataformes d’Amazon (diferents països) i La Casa del Llibre.  

Tarifes i terminis

Si desitges informació més detallada escriu-nos a info@letraspropias.com i et farem un pressupost ajustat al teu cas particular, adaptant-nos a les teves necessitats i extensió de la teva obra.  

Comença ja a treure rendiment de les teves novel·les!